V sklopu direktnega marketinga je naša osrednja aktivnost mobilno trženje, torej vse marketinške kampanje, ki so kakorkoli povezane z mobilnimi napravami. Izkušnje in strokovnost, poleg tega pa tudi mnoge povezave s partnerji v tujini, so tisti faktorji, ki nam omogočajo, da izpeljemo najučinkovitejše marketinške kampanje na tem področju.

 

Blagovna znamka Sedem je del zgodbe podjetja 12media, ki je na trgu prisotna že od leta 2007. V tem času smo izvedli že preko 200 marketinških kampanj – od enostavnih do programersko zahtevnih SMS nagradnih iger, glasovanj, kvizov ipd.

 

Preberite si več o projektih na: www.http://sms-marketing.si

DIREKTNI MARKETING

SMS nagradne igre

Specializirani smo za izvajanje vseh vrst SMS nagradnih iger, in sicer tako v Sloveniji kot v državah bivše Jugoslavije in Srednje Evrope.

 

Platforma iMS Navigator s svojimi aplikacijami omogoča, da se prilagajamo vašim željam in zahtevam, saj lahko znotraj nje programiramo tudi najbolj zapletene marketinške kampanje. Odvisno od tega, kakšni so vaši cilji v določeni kampanji, za vas pripravimo koncept, ki bo najučinkovitejši.

 

Primeri SMS nagradnih iger:

• SMS nagradna igra z nagradnim vprašanjem

• SMS nagradna igra z unikatnimi kodami

• SMS nagradna igra z računom

• SMS nagradna igra po piramidnem sistemu

• SMS kvizi

 

 

Reference: Lidl, Magnum, Toča Alarm, Cockta, Essence Ultime, Lekarna Ljubljana, Ave, Laško, Fruc, Afrodita, Pick up

 

SMS / MMS obveščanje

Osrednja aktivnost v sklopu mobilnega marketinga je prav obveščanje, bodisi prek SMS bodisi prek MMS sporočil.

 

Platforma iMS Navigator omogoča, da vse svoje uporabnike enostavno in hitro obveščate o vseh vaši aktivnostih, posebnih ponudbah, akcijah, novostih itd. MMS obveščanje omogoča, da jim poleg tekstovnega sporočila pošljete tudi slikovno, kar pomeni, da jim lahko pošljete npr. kupon, s katerim se identificirajo na blagajni in ga na tak način vnovčijo.

 

Ker je aplikacija prilagodljiva, lahko obvestila kreirate vnaprej ter določite avtomatsko pošiljanje sporočil ob točno določenem dnevu in uri, odvisno od tega, kdaj želite, da vaše sporočilo pride do vaših strank. Skupine uporabnikov lahko segmentirate in tako bolj ciljano pošiljate sporočila.

 

Reference: Sensilab, Fashion days, Gregorino, Kanz, S&D, Panvita (Ave), Golte, Jurček, Bimbo, Glamour, Pangold …

SMS glasovanja izvajamo prek platforme iMS Navigator, ki nam omogoča hitro realizacijo glasovanja, pri čemer imamo možnost tudi prikaza glasov na spletni strani ali kakšnem drugem vizualnem mediju. Povratna sporočila, ki jih uporabniki prejmejo, so lahko prilagojena na to, kar uporabniki pošljejo.

 

Poleg SMS glasovanj pa nudimo tudi možnost glasovanja prek 090 linij in USSD glasovanje. Kombinacija vseh treh vrst glasovanja je običajno najučinkovitejša, saj na tak način pokrijemo vse uporabnike.

 

Reference: PopTV (Slovenija ima talent), Planet TV (Liga prvakov, Bar, Raketa, Kmetija - nov začetek)

 

 

Glasovanja

SMS info / SMS klicni center

V sklopu platforme iMS Navigator smo razvili tudi posebno aplikacijo iMS Talk, ki omogoča, da uporabniki svoja vprašanja postavljajo prek SMS sporočil. Aplikacija je namenjena operaterjem, ki odgovarjajo na vprašanja strank. V njej ima operater lahko na voljo tudi vso zgodovino pogovorov. Idealen je za kombinacijo s klasičnim klicnim centrom.

 

 

 

Prednosti aplikacije:

• Vsi operaterji, ki delajo istočasno v aplikaciji, vidijo prejeta SMS sporočila, na katera še niso odgovorili.

• Z izbiro enega uporabnika imajo operaterji lahko vpogled v vso zgodovino pogovorov z uporabnikom, kar olajšuje delo, če se z njim ne pogovarja vedno ista oseba.

• Vedno je razvidno, kdo je nazadnje komuniciral z določenim uporabnikom.

• Za delo z aplikacijo je dovolj, da jo naložimo na računalnik.

• Lažja obdelava naročil, saj so ob prevelikem številu kličočih telefonske linije pogosto zasedene.

• Pošiljanje MMS sporočil.

• Uporabnik lahko pošlje vprašanje tudi ob urah, ko telefonski center ni več aktiven, odgovor pa dobi naslednje jutro.

• Povezava z iMS NAVIGATORJEM omogoča grajenje baze, ki jo lahko uporabite za nadaljnje obveščanje.

iMS NAVIGATOR,  s katerim je povezana aplikacija, omogoča popoln nadzor nad vsem dogajanjem v aplikaciji.

 

Reference: 1188

 

 

12media d.o.o.

Cesta 24. junija 23

1231 Ljubljana – Črnuče